top of page

RØGEKURSER

LÆR AT LAVE LÆKKERT RØGET KØD

roegvarer-800x600.jpg

MANGE MULIGHEDER

Jeg tilbyder kurser i vinterhalvåret i dette emne, hvor man får undervisning i alt ang. varmrøg , halvvarmrøg og koldrøgning, indkøb af udstyr, hjælpemidler, råvarer  mv.

Kurserne foregår i rolige omgivelser og et tempo, hvor alle kan være med - uanset erfaring og kendskab.

Jeg tilbyder kurset til private, firmaer og foreninger.

NOGET FOR ALLE

Holdstørrelse i Haderslev max. 8 til 10 deltagere. 

Det foregår normalt ved Flovt, 15 km sydøst for Haderslev, men kan arrangeres over hele landet efter aftale.  

Overnatning kan arrangeres i eget sommerhus - også for hele hold. 

røgning ribe 003_edited.jpg
r2.jpg

PÅ KURSET

På kursusdagen vil der være fremstillet fremstilling af en lang række røgvarer, som serveres til en stor afsluttende frokost, hvor alt kan prøvesmages.

Det kan være alt lige fra svinekød, oksekød, vildt, fisk, ost og fjerkræ.

bottom of page